Karališkasis suvožtinis su brandintu sūriu
Naujasis daržovainis „VegBurger“ – kitoks požiūris į klasikinį stilių
        Ingredientai:

        Šparaginių pupelių ir žirnelių suvožtinis „VegBurger“

  •       Bandelė su sezamo sėklomis

  •       Kepinti špinatai

  •       Razinos

  •       Brandintas sūris

  •       Gūžinės salotos

  •       Moliūgas

Paruošimas ir gaminimas:  

  

Jūsų suvožtinis beveik pagamintas – Jums tereikia sudėti visus ingredientus. Kiekvieną daržovainio pusę pakepinkite alyvuogių aliejuje po 2 minutes. Baigdami kepinti, ant kiekvieno daržovainio uždėkite po riekelę brandinto sūrio, kad šis gražiai išsilydytų, tada perpjaukite bandeles su sezamu pusiau, pakepinkite špinatus ir nuplaukite gūžines salotas. Tiesa, nepamirškite moliūgo! Kai jau būsite paruošę visus ingredientus, beliks juos sudėlioti. Liucernos daigus reikėtų dėti paskutinius, bet visa kita priklauso tik nuo Jūsų – klientas visada teisus!